SON DAKİKA



Haber > Spor > Savunma darmadağın!

Savunma darmadağın!

20 Ekim 2015 Salı - 08:52




Şota kulübede orjinal sol beki varken bu alana Cavanda'yı çekti, sezonun en iyi sağ beki tanınmayacak haldeydi. Sağda oynayan Salih ile Mustafa'nın ye





Trabzonspor'da savunma isyan ettirdi... Bordo-Mavililer’de teknik heyet dün oldukça tartışılacak hamlelere imza attı. Karadeniz ekibinin hocası Şota, sakat ve cezalı isimlerin yokluğunda savunma kurgusunu Douglas dışında tamamen değiştirdi. Sol bekte Constant ve Alper’in yokluğunda Musa yerine Cavanda’yı oynatan Gürcü çalıştırıcı, bu oyuncudan boşalan bölgeye ise Salih Dursun’u monte etti. Ancak hem yerini yadırgayan Cavanda hem de Salih Dursun tanınmayacak kadar kötüydü. Bunun yanı sıra stoperde de oynamıştı Şota... Douglas ile iyi bir ikili olan Mustafa’yı kulübeye çeken Trabzonspor’un karar vericisi, Aykut Demir’i seçti. Fakat Aykut Demir hocasını mahcup etti ve gecenin kötüleri arasına girdi.

Taraftar çıldırdı

Bir sıra dışı tercihi daha vardı Şota’nın... O da Okay kulübede otururken Mbia’nın partneri olarak Medjani’yi oynatması. Her ne kadar çok çalışsa da Medjani 90 dakikanın sonucuna etki etmenin ya da Mersin’in gollerine engel olmanın çok ötesindeydi. Taraftarlar sosyal medyada Şota’nın seçimlerine çok ciddi eleştiriler getirirken, yönetim kanadının da rahatsız olduğu gelen haberler arasında. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap