SON DAKİKA



Haber > Spor > Savaşın emri!

Savaşın emri!

20 Şubat 2016 Cumartesi - 07:03




Futbolcularını toplayan Trabzonspor'un hocası, "Lazio maçında G.Saray'ı gördük. Herkes sonuna kadar mücadele edecek. Takım ruhunu sahaya yansıtırsak k





Teknik direktör Hami Mandıralı, Kayserispor maçında alınan galibiyetin ardından bunu bir seriye dönüştürmek için G.Saray derbisine büyük önem veriyor. G.Saray'ın Lazio maçını izleyen ve önemli notlar alan Mandıralı, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Mandıralı, zorlu 90 dakika öncesinde rakibi her yönü ile incelerken, bu analiz sonuçlarını oyuncularına aktarıyor. Kötü geçen sezonda camianın kendilerinden derbi zaferi beklediğini söyleyen Mandıralı, "Bunun için de cesur bir futbol ortaya koyup, savaşarak sahadan istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz. Bunu başaracak güç ve kalitedeyiz" dedi. Takım ruhunun sahaya yansıması için yoğun bir çaba sarf eden Mandıralı, tecrübeli isimleri de maç içinde sorumluluk almaları için uyarıyor.

Tek hedef zafer

Camia olarak zor günleri geride bırakmak istediklerinin de altını kalın çizgilerle çizen Mandıralı, "Bu nedenle G.Saray derbisini kazanmak için gideceğiz" ifadesini kullandı. Mandıralı, Trabzonspor kimliğiyle her zaman gurur ve onur duyan biri olduğunu da belirtirken, "Tek hedefim, Trabzonspor'un başarılı olmasına katkı sağlamak" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap