SON DAKİKA



Haber > Spor > Saral'dan birlik ve beraberlik çağrısı

Saral'dan birlik ve beraberlik çağrısı

11 Şubat 2015 Çarşamba - 13:20




Trabzonspor Divan Kurulu Başkan Adayı Nadir Saral, birlik ve beraberliğin olmazsa olmazları olduğunu söyledi.





Trabzonspor’da 14 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek Divan Başkanlığı seçimlerinde aday olan Nadir Saral, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. Nadir Saral, enerjilerinin birbirleriyle kavga ederek değil, dışarıdan gelen, üzerimizde oynanan oyunlara karşı harcamalarının daha doğru olacağını belirterek, "Federasyon bizi sevmiyor. En son yaşadığımız olaylar da gösteriyor ki; hakemler, takımlar bizi sevmiyor. Bundan şikayet ediyoruz. Bir kere kendimizi sorguladık mı? Biz camia olarak birbirimizi seviyor muyuz? Önce birbirimizi seveceğiz, sonra eleştiri kültürünü geliştireceğiz. Sonra da bu kulüpte birlik-beraberliğin nerede eksik olduğuna bakacağız. Birlik ve beraberlik olmazsa olmazımızdır. Biz seçildiğimiz zaman çok iddialı eylemlerde bulunarak küskünleri barıştıracağız gibi afaki şeyler söylemiyorum. Ama bu yolda yürüyeceğimizi, bütün gayretimizin bu yönde olacağını ifade etmek isterim” dedi.

Nadir Saral, başkan seçildikleri takdirde yapacaklarını sıraladı. Saral, “Kulübün idari, hukuki ve mali yönden iç denetimini yapmak gibi bir niyetimiz asla yok. Bu işleri yapacak merciler genel kurulda belirlenmiştir. İcra organıdır. Hukuk kurulları vardır. Biz eksik gördüğümüz yerde tavsiyelerde bulunacağız. Kimse bizden kavga beklemesin. Kimseye de gökteki yıldızları vaat etmiyoruz. Benim yönetimin adayı olduğumu söylüyorlar. Kimsenin tavsiyesiyle aday olmam, kimsenin adayı olmam” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap