SON DAKİKA



Haber > Spor > Samsunspor şike iddialarına yanıt verdi

Samsunspor şike iddialarına yanıt verdi

26 Kasım 2023 Pazar - 10:35




Futbolda şike iddialarına Samsunspor'dan cevap! 'Atatürklü Arma hep temizdir ve temiz kalmaya devam edecektir'





Gazeteci Murat Ağırel'in bugün paylaştığı haberinde adı geçen en önemli isimlerden biri olan Yüksel Yıldırım, yapılan haberin ve açıklamaların doğru olduğunu açıkladı. Samsunspor'un resmi X hesabından yapılan paylaşımda "Atatürklü Arma hep temizdir ve temiz kalmaya devam edecektir" denildi.

Türkiye futbol liglerinde son günlerde gündemden düşmeyen şike iddiaları sürerken, gazeteci Murat Ağırel, alt liglerde şike olduğunu ve Tuzlaspor idarecilerinden birinin geride kalan sezonda Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'a para karşılığında Tuzlaspor-Samsunspor arasındaki mücadelede Samsunspor'un kazanmasını teklif etiğini iddia etmişti.
Samsunspor'un resmi hesabından şike iddiaları doğrulandı. Yapılan paylaşımda "Kulüp Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım, Sayın Murat Ağırel tarafından kendisine yöneltilen soruları içtenlikle, samimi ve dürüst bir şekilde cevaplandırmıştır" denildi.

Açıklamanın devamında;

"Kamuoyunun, Türk Futbolunun ve taraftarlarımızın bilmesini istediğimiz en önemli husus; Atatürklü Arma hep temizdir ve temiz kalmaya devam edecektir. Ne olursa olsun, ama'sız ve fakatsız; Samsunspor Kulübü ve Başkanı Sayın Yüksel Yıldırım hiçbir surette futbolu kirletecek bu tarz ahlaksız teklifleri kabul etmeyecek ve bu tarz kişilerin karşısında duracaktır. Samsunspor Futbol Kulübü, Türk futbolunun temiz kalması için gereken her şeyi yapacak ve yapılan her çalışmaya destek verecektir. Kamuoyunun dikkatine sunarız" ifadelerine yer verildi.

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Murat Ağırel, Cumhuriyet gazetesindeki köşesinde 1. Lig'de oynanan 3 maçta yaşanan şike tekliflerini olduğunu iddia etmişti.

İŞTE O HABER
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap