SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyonluğu çalan hakemi desteklediler!

Şampiyonluğu çalan hakemi desteklediler!

20 Nisan 2024 Cumartesi - 10:12




Olmaz demeyin Trabzon’da bu da oldu...





Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği seçimi yapıldı. İki başkan adayının yarıştığı seçim Ankara'da yapıldı. İstanbul'dan Erdem İrem ile Ankara'dan eski FIFA kokartlı hakem Metin Tokat'ın yarıştığı seçimin galibi, 98 oy ile Erdem İrem oldu. Buraya kadar her şey güzel! Ancak güzel olmayan şey ise 1995-1996 sezonunda Hüseyin Avni Aker'de Trabzonspor ile  Fenerbahçe arasında oynanan şampiyonluk müsabakasının hakemi olan Metin Tokat’ın peşine takılan Trabzonlular. Çünkü Tokat 95-96 sezonunda şampiyonluğu göz göre göre Fenerbahçe'ye hediye etmişti. Metin Tokat'ın aday olduğu derneğin üyesi olan  Trabzon'daki 8  eski hakemden oluşan delegeler, Tokat'ı açıktan desteklediler. 

Ali Şükrü Beldüz, Hamza Mısır, Mustafa Sandalcılar, Yiğit Çam, Tolga Sancak, Yılmaz Başkan, İsmail Köse ve Ali Uluyol adlı delegelerin desteğine rağmen Metin Tokat seçimi kaybetti.

Metin Tokat'ın listesinde de Trabzon'dan Ali Şükrü Beldüz ve Serkan Çınar’ın yer aldıkları öğrenildi.

Ne yazık ki, Trabzonspor'un 28 yıl önce şampiyonluğunu çalanlardan biri olan Metin Tokat'ın yanında yer alan Trabzonlu bu delegelere spor kamuoyu büyük tepki gösterdi.



Erdem İREM



Metin TOKAT

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap