SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu!

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu!

14 Mart 2024 Perşembe - 09:59




Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'nda rövanş maçları heyecanı yaşandı. Atletico Madrid ile karşı karşıya gelen Inter, penaltı atışları sonucunda Devler Ligi'ne veda ederken çeyrek finale kalan takımlar da belli oldu.





Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'nda İspanyol ekibi Atletico Madrid, Civitas Metropolitano’da İtalyan temsilcisi Inter’i konuk etti. Atletico Madrid, 1-0 kaybettiği ilk maçın ardından sahasında Inter karşısında 90 dakikayı 35’inci dakikada Antoine Griezmann ile 87’nci dakikada Memphis Depay’ın golleriyle 2-1 üstün tamamladı ve toplam skorda 2-2’lik eşitlikle müsabakayı uzatmalara götürdü.

Inter’in maçtaki tek golü ise 33’üncü dakikada Federico Dimarco’dan geldi. 15’er dakikalık iki uzatma devresinde gol sesi çıkmazken müsabaka penaltı atışlarına gitti. Penaltı atışlarında rakibini 3-2 yenen Atletico Madrid, çeyrek finale yükseldi.

SON FİNALİST ELENDİ

İspanyol ekibi, penaltılarda Memphis Depay, Rodrigo Riquelme ve Angel Correa ile hata yapmazken Saul Niguez atıştan yararlanamadı.

Inter’de ise 120 dakika sahada kalan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ve Francesco Acerbi, beyaz noktada fileleri havalandırmayı başarırken Alexis Sanchez, Davy Klaassen ve Lautaro Martinez atışlarda başarılı olamadı. Geçen yılın finalisti Inter, bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne son 16 turunda veda etti. Kalesinde devleşen Oblak maçın adamı seçildi. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap