SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyon Yomraspor

Şampiyon Yomraspor

13 Mart 2024 Çarşamba - 13:46




Yomraspor mücadele ettiği Trabzon U-15 play-off grubunu birinci bitirerek Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.





TRABZON futbolunda altyapısı ile adından söz ettiren Yomraspor U15 takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi. Mücadele ettiği U-15 Ligi Play-Off Grubu’nda oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alan mor-beyazlılar topladığı 12 puan ile sezonu birinci bitirdi ve Trabzon’u il dışında temsil etmeye hak kazandı. Yomraspor’un rakipleri önümüzdeki günlerde yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak.

TRABZON u-15 Ligi’nde şampiyon olan Yomraspor’da teknik sorumlu Volkan Ünver Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu. Sezon boyunca yaptıkları çalışmaların meyvelerini aldıkları için mutlu olduğu söyleyen Ünver; “ Oyuncularımız ile karşılıklı fedakarlıklar yaparak bu günlere geldik. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Bu performansımızı artırarak Türkiye Finallerinde de Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. 

YOMRASPOR Altyapı Koordinatörü Çoşkun Çınar ise oyuncuları ile gurur duyduğunu söyledi. Çınar; “ Yomraspor’un olduğu her yerde hedef her zaman en iyisidir. Geçen sezon birçok grubumuzda bu şampiyonluğu yaşamıştık. Bu sezonda U-15 takımımız bize bu gururu yaşattı. Futbolcu kardeşlerimizi ve teknik heyetimiz kutluyorum. İnanıyorum ki bu çocuklara destek verildiği sürece bizleri mahcup etmeyecek. Bizlere destek olmaya devam etsinler” diye konuştu.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap