SON DAKİKA



Haber > Spor > Sabır bu yolda en büyük silahdır

Sabır bu yolda en büyük silahdır

16 Nisan 2014 Çarşamba - 11:25




Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, “Son maçlarda doğru oynamaya çalışan bir Çaykur Rizespor var. Camia olarak hem teknik kadrodan hem de takımın giderek





Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, ligin en centilmen takımı olduklarını ama tribünlerde Galatasaray maçı ile başlayan ve Kardemir Karabükspor maçı ile devam eden öfke patlaması olduğunu, önce sabırlı ve hoşgörülü olmanın öğrenilmesi gerektiğini söyledi. Kalkavan, yaptığı açıklamada, deplasmanlarda üst üste seri galibiyetler aldıklarını belirterek şunları kaydetti: MEMNUNUM "Son oynadığımız 3 deplasman maçından 3 galibiyet elde ettik. Kadromuz geniş ve alternatifli olduğu için kenardan gelen oyuncularımız maçın gidişatını değiştiriyor. Son Kayserispor galibiyeti ile pozitif hava oluştu. Son maçlarda doğru oynamaya çalışan bir Çaykur Rizespor var. Camia olarak hem teknik kadrodan hem de takımın giderek artan mücadele gücünden çok memnunuz.” İKİ RİCAM VAR Ligin sonu yaklaştıkça psikolojik yıpranmalar olduğunu ifade eden Kalkavan, "Şehrin bütününden çok memnunuz ama az sayıda da olsa öfke kontrolü yapmayan insanlar var. Severek, koşarak görev yapan bir insanım. Taraftarlardan iki ricam var, birincisi küfür etmesin, ikincisi şiddet uygulamasın. Beni bu sezon bir maç sonunda protesto edip istifaya davet edenlere teşekkür ettim. Çünkü bunu maç sonunda yaptılar” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap