SON DAKİKA



Haber > Spor > Rüya takım

Rüya takım

03 Eylül 2015 Perşembe - 10:21




Bordo-Mavili taraftarlar uzun yıllar Avrupa arenasında izlediği oyuncuları şimdi Bordo-Mavili renkler altında görmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıy





Süper Lig’de sezona son yılların en iyi girişlerinden birini yapan Trabzonspor, gelecek adına güven ve umut veriyor. Özellikle yapılan transferlerin takıma olan katkısının dikkat çektiği Karadeniz ekibinde, taraftarlar uzun yıllar Avrupa’da hayranlıkla izlediği Cardozo, M’bia, N’doye, Bosingwa, Constant, Douglas ve Marko Marin gibi yıldızların bir arada oynaması nedeniyle de oldukça mutlu. Kariyerlerinde Avrupa şampiyonlukları, gol krallıkları gibi birçok başarı olan yıldız futbolcular taraftarları heyecanlandırırken Trabzonspor için ‘Rüya takım’ yorumları yapılır oldu. Futbol otoriterleri de son yıllarda Bordo- Mavililer’in yaptığı transferlerin Türk futboluna da renk kattığını ve prestijini arttırdığını söylüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap