SON DAKİKA



Haber > Spor > Rusya ve Katar rüşvet vermiş olabilir

Rusya ve Katar rüşvet vermiş olabilir

09 Haziran 2015 Salı - 16:02




FIFA Başkanı Sepp Blatter'in eski özel danışmanı Rusya ve Katar'ın 2018 ile 2022 dünya kupalarına ev sahipliği hakkı için rüşvet vermiş olabilecekleri





FIFA'yı sarsan rüşvet ve yolsuzluk skandalı hemen her gün gelen yeni açıklamalarla giderek genişliyor. Son olarak istifa edeceğini açıklayan başkan Sepp Blatter'in eski özel danışmanı Rusya ve Katar'ın 2018 ile 2022 dünya kupalarına ev sahipliği hakkı için rüşvet vermiş olabileceklerini söyledi.2. döneminde Blatter'e en yakın isim olarak gösterilen Guido Tognoni, "FIFA'da uzun yıllar boyunca hedeflerinize ulaşmanın tek yolu para dağıtmanızdı. Büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmak istiyorsanız; elinizi cebinize atmanız gerekiyor" diye konuştu. Blatter'in eski özel danışmanı dünya kupasına ev sahipliği yapmak isteyen ülkelerin FIFA'nın içindeki bu yapı nedeniyle rüşvet dağıtmaya mecbur kaldıklarını da öne sürdü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap