SON DAKİKA



Haber > Spor > Ronaldo Türkiye’ye geliyor

Ronaldo Türkiye’ye geliyor

02 Aralık 2015 Çarşamba - 14:04




Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, Türk futbolseverleri heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. Portekizli süperstar kısa bir süre s





Dünya futbolunun aktif oyuncular arasında en önemli iki isminden biri olarak gösterilen Cristiano Ronaldo sürpriz bir açıklama yaptı. Real Madrid'in süperstarı, haber müdürümüz Mehmet Demircan'ın İspanya'da katıldığı bir etkinlikte Türk futbolseverleri heyecanlandıracak sözler sarf etti.

Ronaldo, bir süre önce 'Altın Ayakkabı' ödül töreninde bir araya geldiği Mehmet Demircan'a, "Bir sonraki buluşmamızda sana sürpriz bir açıklama yapabilirim" diyerek küçük bir ipucu vermişti. Ronaldo, İspanya'nın başkenti Madrid'de birkaç gün önce gerçekleşen etkinlikte görüştüğü Demircan'a bu kez sürprizini açıkladı.Cristiano Ronaldo, Demircan'la gerçekleştirdiği sohbette, "Kısa bir süre sonra Türkiye'ye geleceğim. Önemli bir organizasyon için orada olacağım" dedi. Portekizli yıldız, Demircan'ın ısrarlı sorularına rağmen organizasyonun detayları ile ilgili bilgi vermedi. İkilinin sohbetine tanık olan Ronaldo'nun Portekizli menajeri Jorge Mendes de Ronaldo'nun bir süre sonra Türkiye'de olacağını doğruladı.Hatırlanacağı üzere Ronaldo daha önce Taksim'de TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in sahibi olduğu bir AVM'nin açılışı için İstanbul'a gelmiş ve İstiklal Caddesi'nde büyük bir izdiham yaşanmıştı.Ronaldo'nun bu kez hangi etkinliğe katılacağı şimdiden büyük bir merak konusu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap