SON DAKİKA



Haber > Spor > Ronaldo imzayı atıyor

Ronaldo imzayı atıyor

21 Nisan 2016 Perşembe - 13:18




Cristiano Ronaldo, 2009'dan beri formasını giydiği Real Madrid kulübü ile sözleşme yenilemek üzere





La Liga devlerinin avukatları, geçtiğimiz gün basına bir açıklama yaparak Portekizli oyuncunun sözleşmesinin 2020'ye kadar uzatılacağını belirtti. İki tarafında bu karardan mutlu olduğunu belirten temsilciler, kulübün asıl hedefinin Cristiano Ronaldo'nun jübilesini Madrid'de yapmak olduğunun altını çizdi.

5 sezon için 21 milyon euro

İspanyol ekip, 7 numaranın 2018'te bitecek olan anlaşmasını 2 sene daha uzatacak. En son 2013 yılında sözleşme uzatan Ronaldo, Real Madrid ile 5 sezon için 21 milyon euroya anlaşmıştı. Haziranda imzalanan bu anlaşma, yeni sezonun başladığı eylül ayından beri geçerliliğini koruyor.

Benitez yönetimi altında önceki sezonlara göre etkisiz bir futbol ortaya koyan Ronaldo, yeni teknik adam Zinedine Zidane ile yeniden eski formuna kavuştu. Takıma geldiği 2009 yılından beri performansıyla epey yol kateden Madridista, bu seaon çıktığı 47 maçta 44 gol kaydederek hakkındaki tüm şüpheleri yok etti.

3 yıldır mutlu değildi


2013 yılında takımın başına gelen İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti ve İspanyol Rafael Benitez ile istediği uyumu yakalayamayan 31 yaşındaki oyuncu, yeni hocası Zinedine Zidane ile geldiği noktadan çok memnun. İspanya'yı seven ve Madrid'de olmaktan keyif alan Ronaldo, böylelikle takımdan da memnun ve anlaşma uzatmaya sıcak bakıyor. Kulüp bir an önce işi resmiyete dökmeye bakıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap