SON DAKİKA



Haber > Spor > Ronaldo basın toplantısını terk etti

Ronaldo basın toplantısını terk etti

17 Şubat 2016 Çarşamba - 15:44




Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, "Deplasmanda daha az gol atıyorsun, neden?" sorusuna kızarak basın toplantısını terk etti.





Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, Lionel Messi'nin Celta Vigo karşısında kullandığı sıra dışı penaltıyı yorumladı. Gazetecilerden gelen bir soruya kızan Ronaldo, daha sonra toplantıyı terk etti.

Ronaldo, yarın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Roma maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Messi'nin hareketiyle ilgili soruya Ronaldo, "Messi'nin penaltıyı neden öyle kullandığını biliyorum, başka bir şey söylemiyorum. Ne düşünürsen düşün." cevabını verdi.

"SİZİ ÇOCUK GİBİ KÖTÜ ALIŞTIRDIM"

Performansını değerlendiren Ronaldo, "Bu normal. Ben insanları kötü alıştırdım, bu çocuk gibi, uzun süre bir şeyler verirsin ve vermezsen ağlamaya başlar. Sizi kötü alıştırdım, yapmadığım zaman ağlamıyorsunuz ama aşırı yazmaya başlıyorsunuz. Umarım sezon sonuna kadar böyle kötü giderim" ifadelerini kullandı.

"HER GÜN BALE İLE EVİMDE YEMEK YEMEK ZORUNDA DEĞİLİM"


Ronaldo, Barcelona'da Messi, Suarez ve Neymar (MSN) ile kıyaslandığında Real Madrid'in ileri üçlüsü Benzema, Bale ve Cristiano'nun (BBC) aralarının iyi olmadığı yönündeki iddiaya, "Manchester'de Şampiyonlar Ligi'ni kazandığımızda Ferdinand, Giggs ve Scholes ile konuşmuyorduk bile, sadece "Günaydın" o kadar. Her gün Bale veya Benzema ile yemek yemek zorunda değilim. Kucaklaşmalar, öpüşmeler vs. benim umurumda değil. En önemlisi sahada olandır." açıklamasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap