SON DAKİKA



Haber > Spor > Rizespor'daki ışığı gördüm

Rizespor'daki ışığı gördüm

05 Eylül 2016 Pazartesi - 10:30




Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, bu sezon Yeşil-Mavili takımın uyun sorununu atlattıktan sonra çok daha başarılı olacağını söyledi





Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Yeşil-Mavili takımın önümüzdeki haftalarda daha başarılı sonuçlar alacağına inandığını açıkladı. Bak, “Çaykur Rizespor, geçen yıl ilk devre iyi performans göstermişti ama devre arası önemli bir oyuncusunun sakatlanması sonrası lig bitimine doğru bizi telaşlandırdı. Bu sezonun ilk maçı olan Konyaspor karşısında Rizespor’u çok iyi gördüm. Takıma birçok genç oyuncu monte edildi. Bu oyuncuların uyum sorunu atlatıldıktan sonra çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Bizde gol sorunu var. Bu sorunu çözersek daha da iyi olacaktır” dedi. Bak, şöyle devam etti: “Rizespor, mücadele gücü yüksek bir ekip. Bu performansımızı her maçta sahaya yansıtırsak ligde sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Yeni sezonda birçok oyuncu gitti, birçok yeni oyuncu geldi. Hedef üst sıralar ve rahat bir sezon geçirmek olmalı. Bunun yanında genç oyuncular var ve onlar kazanılacaktır. Hikmet Hoca çok tecrübeli bir isim, gençlere şans veren bir teknik adam. Biz yönetime, Başkan Kalkavan’a, Halim Mete’ye, Mehmet Erdoğan’a, Ömer Ofluoğlu’na ve diğer arkadaşlara destek veriyoruz. Elimden geldiği kadar Rizespor’un maçlarını takip ediyorum, keyif alıyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap