SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Yusuf Erdoğan'dan Rize İsyanı

Yusuf Erdoğan'dan Rize İsyanı

14 Ocak 2024 Pazar - 11:06




Adana Demirspor'un futbolcusu Yusuf Erdoğan'ın Rize isyanı





Süper Lig'in 20. haftasında Rizespor sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Rize Stadı'nda oynanan müsabakayı ev sahibi takım 1-0'lık skorla kazandı. Karşılaşmadaki tek golü 54. dakikada Attila Mocsi kaydetti. Rizespor bu galibiyetle puanını 32 yaptı ve 5. sıraya yükseldi. Adana Demirspor ise 29 puanda kaldı ve 6. sıraya geriledi. Mücadelenin ardından ise Adana Demirspor'un milli futbolcusu Yusuf Erdoğan, çarpıcı açıklamalara imza attı.

BU VİCDANSIZLIK

Yusuf Erdoğan "Bütün ülkemin, şehit ailelerinin başı sağ olsun" Yusuf, sözlerine şu şekilde başladı: Aslında bir süredir futbol konuşulacak bir dönem geçirmiyoruz. Yine kara bir haberle uyandık. Bütün ülkemizin başı sağ olsun. Terörü lanetlemek yetmiyor diye düşünüyorum. Artık bu haberleri almaktan bıktık, usandık. Kesinlikle bir çözüm olması gerekiyor. Artık bir çözüm olmalı. İşimiz gereği sahaya çıkmak zorundayız ama ateş düştüğü yeri yakıyor. Bütün ülkemin, şehit ailelerinin başı sağ olsun. "Sadece vicdan istiyorum biraz"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap