SON DAKİKA



Haber > Rizespor > ÜZÜLMEZ’İN KOZU PRES!

ÜZÜLMEZ’İN KOZU PRES!

19 Nisan 2018 Perşembe - 21:55




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Akın Çorap Giresunspor maçı öncesinde oyun planını belirlerken, futbolcularından rakip alanda pres y





Hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Akın Çorap Giresunspor maçı hazırlıklarına devam eden Çaykur Rizespor’da teknik direktör İbrahim Üzülmez’in en büyük kozu rakip sahada yapacağı şok pres olduğu öğrenildi. Genç teknik adam öğrencilerine “Bu maçta kesinlikle puan kaybı istemiyorum. Şampiyonluğa ramak kalan evimizde oynanacak olan bu karşılaşmadan sizden üç puan bekliyorum. Maça şok presle başlayacaksınız, özellikle rakip takımın kanat oyuncularına yapacağınız pres bize sonuca getirecek. Unutmayın her yapacağınız baskı rakip takımı hataya zorlar” dediği öğrenildi.

Dün yapılan çalışmada orta saha oyuncularının şut çekmelerini isteyen Üzülmez, “Orta saha oyuncuların özellikle ön liberoda görev verdiğim isimlerin golü yok. Kendinize güvenin. Robin, Koray ve Abdullah siz toplara iyi vuran oyuncularsanız. Bu tip maçlarda ekstra oyunculara ihtiyacım var. Rakip takım buraya kapalı bir oyun sergileyecek. Bu yüzden o kapıları açmak zorundayız. Bu yüzden boş bulduğunuzda kaleyi yoklayın. Her zaman pası düşünmeyin, Kendinize alan yaratın ve boş gördüğünüz anda çerçeveyi yoklayın, şut çekin” emri verdiği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap