SON DAKİKA



Haber > Rizespor > İlhan Palut’un gözü yolda

İlhan Palut’un gözü yolda

31 Temmuz 2023 Pazartesi - 13:15




Transferde sessiz kalan Çaykur Rizespor’da başarılı Teknik Adam İlhan Palut, bir an önce takımdaki eksiklerin giderilmesini bekliyor





YENİ sezonda ses getiren bir ekip oluşturmak isteyen Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör İlhan Palut, yoğun bir mesai harcıyor. Yönetime sunduğu raporda hücum hattı, orta alan, on numara ve kanatlara takviye isteyen deneyimli çalıştırıcı, gereken takviyelerin en kısa sürede yapılmasını bekliyor. Yurt içi ve yurt dışında bir çok isimle temas halinde olan Yönetimin kısa sürede imzaları attırması bekleniyor.

AYRICA ilk etap kampı sonunda 9 kişinin biletini kesen başarılı teknik adam, ikinci etap sonunda da genç oyuncuların yanı sıra takımda düşünmediği birkaç ismin daha gidişine onay verecek. Bugüne kadar transferde durgun kalan Atmacalar’ı yoğun bir süreç bekliyor. Yeşil-Mavili kurmaylar, Palut’un raporu doğrultusunda transferde düğmeye basarak transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap