SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Hasan Kartal: "Hem ligi hem de kupayı götürecek kadromuz var..."

Hasan Kartal: "Hem ligi hem de kupayı götürecek kadromuz var..."

24 Kasım 2020 Salı - 12:28




Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde yarın sahasında Mislicom 2. Lig ekiplerinden Uşakspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'da, kulüp başkanı Hasan Kartal, hem ligi hem kupayı götürebilecek geniş bir kadroya sahip olduklarını söyledi.





Kartal, AA muhabirine, takım olarak yavaş yavaş ritim yakaladıklarını, ilk haftalarda yaşadıkları sıkıntıları aştıklarını belirtti.
Teknik ekip ve oyuncuların uyum yakaladığını vurgulayan Kartal, ligde son 6 haftada kaybetmediklerini, daha iyi yerlerde olacaklarını ifade etti.
Hasan Kartal, puan tablosunda üst sıralara çıkmak istediklerini kaydederek, "Ligde kendimize hedef koymak yerine en üstlere çıkmak için çalışıyoruz. En iyi yerde olmak için mücadele veriyoruz. Bunu lig sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu anlamda yönetim olarak üzerimize düşenin bilincindeyiz. Mutlaka hedeflerimiz var ama bunu aşama aşama gerçekleştirmek istiyoruz. İlk on içinde olmak bir hedef değil. Daha yukarıları, Avrupa kupalarını düşünmeliyiz." diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap