SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Hasan Kartal; 'Bizim yerimiz burası değil'

Hasan Kartal; 'Bizim yerimiz burası değil'

Karadeniz Özel

22 Şubat 2020 Cumartesi - 10:17




Takımın daha iyi yerlerde olması gerektiğini vurgulayan Kartal, “24 puan çok kötü değil ancak bizim yerimiz aslında burası değil. Çok daha yukarılarda olmamız gerekirdi” dedi





Karadeniz Gazete // Hüseyin TERZİ // Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Gaziantep FK maçında takımın sahada çok kötü olduğunu ve alınan yenilgiden dolayı çok fazla üzüldüğünü kaydetti. Takımın daha iyi yerlerde olması gerektiğini vurgulayan Kartal, “24 puan çok kötü değil ancak bizim yerimiz aslında burası değil. Çok daha yukarılarda olmamız gerekirdi. Bizim geçen seneki performansımızı göz önüne aldığımızda - bizim ilk 5’te olmamız gerekirdi” dedi.



Sene başında yapılan bazı transferlerde hata yaptıklarını kaydeden Kartal, “Ama tabii hata olabilir, transferlerde bazı yanlışlarımız oldu. Yalnız ara transferde yaptığımız transferler bizi bir yerlere daha götürecek diye düşünüyorum. Yani geçmişe çok fazla takılmamak lazım. Şuanda belki 24 puanla 13. üncü sıradayız ama bir maçımız da eksik. Göztepe maçından da puan veya puanlar alsaydık şimdi 10’uncu sıradaydık” diye konuştu.

Kartal sözlerine şöyle devam etti: “Çok şükür çok tehlikeli yerlerde değiliz. Fakat ben içinde bulunduğumuz durumu hazmetmek istemiyorum. Bu çalışma, performans, birlik ve beraberlikle çok daha yukarılarda olmamız gerekiyordu. Şundaki durum bizim hakkımız değil ama demek ki hep beraber yanlış yaptık ki buralardayız.” Öte yandan Kartal, kendi evinde oynayacakları Başakşehir maçından da iyi bir sonuçla sahadan ayrılmak istediklerini sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap