SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Fıkra gibi olay! "Vatandaşı futbolcu sanıp 2 gün otele kapattılar!"

Fıkra gibi olay! "Vatandaşı futbolcu sanıp 2 gün otele kapattılar!"

20 Ağustos 2021 Cuma - 10:59




Rizespor'la ilgili gazeteci Alaattin Onay'dan ilginç bir anı anlattı.





2013 yılında Rize'de bir yerel televizyonda yapılan programda sunucu Alaattin Onay, Nijeryalı Uche Kalu ile anlaşmakta zorlanınca ortaya ilginç görüntüler çıkmış ve tüm Türkiye’de gündem olmuştu. Bu kez Onay yorumcu olarak katıldığı TV programında anlattığı Rizespor anısı ile gündeme geldi.

Onay’ın iddiasına göre Ankara’da esnaflık yapan bir vatandaş Rizesporlu yöneticiler tarafından futbolcu zannedilerek kaçırıldı ve bir otele yerleştirildi. Zavallı adam 2 gün boyunca futbolcu olmadığını anlatarak, ‘Dükkan kapalı kaldı bırakın gideyim’ dese de başka bir takımda oynayacağı gerekçesi ile kendisine inanılmadı. Yorumcu Alaattin Onay ise o anları katıldığı programda anlattı.

"Futbolcuya benziyormuş"

Onay, yaşandığını iddia ettiği olayı, “Adamın bir tanesi yerli bir futbolcu transfer edecek. Ankara’da futbolcuyu buluyorlar. Rizespor yöneticisinin bir tanesi, adamı alıyor götürüyorlar otele. Adamı ‘Aman başkası almasın’ diye 2 gün otele kapatıyorlar. Zavallı adam ‘Kardeşim aradığınız ben değilim’ demeye çalışsa da bunu bir türlü anlatamıyor. 2 gün otelde kalır ve sonrasında adamın Ankara’da butik dükkanı var. Bunu da bizim yönetici yaptı. Bunu kimin yaptığını söylerlerse bunu da söyleriz. Adam 2 gün otelde kapalı kaldı. Derdini anlatıyor ‘Kardeşim dükkan kapalı kaldı bırakın gideyim. Ben o değilim’ diyor. ‘Sus! Başka takıma gideceksin’ diyorlar. 2 gün zannettiler ki o futbolcuyu kaçırdık, o değilmiş ona benziyormuş" ifadeleriyle anlattı.

"Rizesporlu yönetici vatandaşı futbolcu sanıp 2 gün otele kapattı"

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap