SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Çaykur Rizespor kendini ateşe attı!

Çaykur Rizespor kendini ateşe attı!

12 Mart 2022 Cumartesi - 17:12




Süper Lig'in 29. haftasında heyecan devam ediyor. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Kasımpaşa ile Rizespor kozlarını paylaştı. Mücadele ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçta Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren goller Awer Mabil, Umut Bozok ve Mamadou Fall'dan geldi. Rizespor'un tek golünü ise Selim Ay kaydetti. Bu sonucun ardından Kasımpaşa puanını 35'e yükseltirken rahat bir nefes aldı. Rizespor ise 23 puanda kalarak kümede kalma umutlarını azalttı.





Süper Lig'in 29. haftasında heyecan devam ediyor. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Kasımpaşa ile Rizespor kozlarını paylaştı. Mücadele ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçta Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren goller Awer Mabil, Umut Bozok ve Mamadou Fall'dan geldi. Rizespor'un tek golünü ise Selim Ay kaydetti.

Bu sonucun ardından Kasımpaşa puanını 35'e yükseltirken rahat bir nefes aldı. Rizespor ise 23 puanda kalarak kümede kalma umutlarını azalttı.

Rizespor'da Baiano 86. dakikada direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap