SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Alper Potuk’a Rizespor’dan bomba teklif

Alper Potuk’a Rizespor’dan bomba teklif

07 Haziran 2019 Cuma - 10:00




28 yaşındaki tecrübeli ismi yeniden vitrine çıkarmak isteyen yeşil-mavili yöneticiler, Alper’e, “Bize gel, kendini bul. Yeniden kral ol” teklifi sundu. Alper Potuk’un yanıtı bekleniyor





Türk futbolunun çok şeyler beklediği Alper Potuk, geçtiğimiz sezon Sarı-Lacivertli takımda yalnızca 8 lig maçında görev yaptı. 28 yaşındaki tecrübeli ismi yeniden vitrine çıkarmak isteyen yeşil-mavili yöneticiler, Alper’e, “Bize gel, kendini bul. Yeniden kral ol” teklifi sundu. Alper Potuk’un yanıtı bekleniyor

GECE HAYATININ ESİRİ OLDU

Alper Potuk, Eskişehirspor’da gösterdiği performansla İstanbul kulüplerinin dikkatini çekmiş ve çok genç yaşta Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Ancak her Anadolu genci gibi Alper’i de İstanbul’un renkli hayatı yedi bitirdi. 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu futbolundan çok gece hayatıyla gündeme geldi. Magazin basınının en çok kendisine yer verdiği isim oldu. Öyle ki geçtiğimiz sezon yalnızca 8 lig maçında görev alabildi.

1 YILLIK KİRALAMA TEKLİFİ 

Alper'in bu durumuna üzülen ve onun yeniden futbola kazandırmak isteyen Çaykur Rizesporlu yöneticiler tecrübeli oyuncuya müthiş bir teklif yaptı. Kurmaylar, “Bu sezonu bizimle geçir. Yeniden eski günlerine dön. kendini bul ve bu şehrin kralı ol. Sonra istersen bizimle devam edersin. İstersen Fenerbahçe’ye dönersin” dedi. Bize gelen bilgilere göre Alper bu öneriyi değerlendiriyor. Kabul ederse 1 sezon kiralık olarak Rize’de forma giyecek. 


KOCA BİR SEZON BOŞA GİTTİ

Fenerbahçe yönetimi de Alper Potuk’un Rizespor’da oynamasına sıcak bakıyor. 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun Sarı-Lacivertlilerle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Alper geride kalan sezonda 8 lig, 4 UEFA Avrupa Ligi, 2 Şampiyonlar Ligi eleme maçları olmak üzere toplamda 14 maçta oynadı. Tecrübeli isim bu kaçlarda ancak 472 dakika süre alabildi. Bu zaman diliminde hiç gol sevinci yaşayamayan Alper Potuk, yalnızca 2 asist yapabildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap