SON DAKİKA



Haber > Spor > Rizespor için savaşacağız

Rizespor için savaşacağız

08 Eylül 2016 Perşembe - 09:33




Jakop Jantscher ve Davide Petrucci Akhisar maçında ellerinden geleni yapıp müsabakadan üç puanla ayrılacaklarına inandıklarını ifade ettiler





Çaykur Rizespor’un yeni transferleri Akhisar Belediyespor maçı öncesinde iddialı konuştu. Rakipleri karşısına galibiyet için çıkacaklarını belirten Jakop Jantscher ve Davide Petrucci bu müsabakada taraftar desteğini yanlarında görmek istediklerini söylediler. 

İtalyan orta saha oyuncusu Petrucci, sahada terinin son damlasına kadar savaşacağının sözünü verdi. Petrucci, “Akhisar maçında ilk kez Rizeli taraftarla buluşacağım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Benim işim sahada savaşmak. Kazanmak adına sonuna kadar savaşacağım” dedi. 

Takımda iyi bir ortamın olduğunu belirten Petrucci, “Burada arkadaşlık üst seviyede, takım olarak birlikte mücadele verdiğimiz takdirde çok iyi işleri başaracağımızı düşünüyorum. Takım arkadaşlarım bana yakınlığından dolayı kulübüme kısa sürede uyum sağladım” ifadelerini kullandı. 

Jantscher’in forma isteği

Rizespor’un transferin son gününde Luzern takımından kadrosuna kattığı Jakob Jantscher, yeni takımıyla ilk galibiyetlerini almak istediklerini ifade etti. 27 yaşındaki Avusturyalı futbolcu, “Buraya takımıma katkı yapmaya son ana kadar savaşmaya geldim. Antrenmanlarda elimden geleni yapıp hocamdan formayı almak ardından da Rizespor taraftarlarını mutlu etmek istiyorum. Hafta sonu Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz. İlk iki haftada istediğimiz sonuçları aldığımız söylenemez. Kendi evimizdeki bu mücadeleyi kazanıp çıkışa geçmeyi arzuluyoruz” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap