SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize'nin çilesi bitmiyor!

Rize'nin çilesi bitmiyor!

20 Aralık 2013 Cuma - 22:32




Rizespor 3 puan için çıktığı Kasımpaşa maçından istediğini alamadı. Her iki takımın birer penaltı kaçırdığı maç golsüz sona erdi.





Rizespor’da galibiyet özlemi devam ediyor. Yeşil-Mavililer Kasımpaşa ile sahasında 0-0 berabere kalarak 3 puan hasretini yine dindiremedi. Güçlü rakibi karşısına galibiyet parolasıyla çıkan Rizespor maça istediği gibi başlayamadı. İlk yarıda tutuk bir futbol ortaya koyan Yeşil-Mavililer pozisyon üretmekte zorlanırken konuk ekip 25. dakikada Scarione ile penaltı atışından yararlanamadı ve devre golsüz tamamlandı. İkinci yarıya daha derli toplu başlayan Rizespor sağlı sollu ataklarla Kasımpaşa kalesinde gol aradı. 58. dakikada Yeşil-Mavililer için şanssız bir an yaşandı. Bu dakikada kazanılan penaltı atışı Tevfik auta gönderince Rizespor öne geçme fırsatını değerlendiremedi. Karşılaşmanın geri kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Rizespor sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Yeşil-Mavililer galibiyet özlemini 11 haftaya çıkardı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap