SON DAKİKA



Haber > Spor > Pogba'ya taş koymuş

Pogba'ya taş koymuş

30 Eylül 2016 Cuma - 11:19




Balotelli, Zlatan Ibrahmiovic ve Henrikh Mkhitaryan'ın yanı sıra yılın dev transferi Paul Pogba'nın da menajerliğini yapan Mino Raiola, Fransız orta s





Balotelli, Zlatan Ibrahmiovic ve Henrikh Mkhitaryan'ın yanı sıra yılın dev transferi Paul Pogba'nın da menajerliğini yapan Mino Raiola, Fransız orta saha oyuncusunun daha önce Chelsea tarafından istendiğini itiraf etti. İtalyan temsilci, Manchester United'ın teknik adamı Jose Mourinho'nun geçtiğimiz sezon Maviler'in başındayken Pogba'yı transfer etmek istediğini ancak kendisinin buna izin vermediğini açıkladı. Portekizli teknik adam, Londra ekibi ile 2014-15 yılında Premier Lig şampiyonlığunu elde ettikten sonra orta sahaya takviye yapmak istemiş ve Juventus forması giyen Pogba için ısrarcı davranmıştı. Ancak Raiola, genç Fransız oyuncusunun İtalyan devinde kalıp, Şampiyonlar Ligi'nde forma giymesini daha çok önemsiyordu. Mino, ayrıca geçtiğimiz yaz, oyuncusunun Juventus'tan ayrılıp 90 milyon pound karşılığında Manchester United'a transfer oluşunun en çok Napoli'nin işine geldiğini belirtti. Yıldız oyuncusu Gonzalo Higuain'i 75 milyon pound karşılığında Torino ekibine satan Napoli başkanı De Laurentiis'in Pogba'ya bir hediye göndermesinin gerektiğine vurgu yapan menajer, 23 yaşındaki futbolcu olmasaydı Napoli'nin o parayı asla kazanamayacağını da sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap