SON DAKİKA



Haber > Spor > Pazarspor’un gözü yüksekte!

Pazarspor’un gözü yüksekte!

20 Aralık 2017 Çarşamba - 14:40




Balta, ilk yarıda yakaladıkları başarıyı ikinci yarıda da sürdürmek istediklerini ve sezon sonuda mutlu sona ulaşacaklarını ifade etti.





TFF 3. Lig 2. Grubun lideri Pazarspor ikinci yarıya Antalya’da yapacağı kampla başlayacak. Pazartesi günü toplanacak olan Mavi-Beyazlılar burada yapacağı kampın ardından ikinci yarıya eksiksiz girmeyi arzuluyor. Pazarspor Futbol Şubesi Asbaşkanı Hasan Balta, ilk yarıda yakaladıkları başarıyı ikinci yarıda da sürdürmek istediklerini ifade ederken zorlu maratona hazır olacaklarını söyledi.

Balta, “Pazarspor olarak iyi bir hava yakaladık. Bazı maçlarda şanssız puan kayıplar yaşamamıza rağmen ilk yarıyı istediğimiz noktada bitirdik. Artık Pazarspor hedef takım haline gelmiştir. Her takım bize ayrı motive oluyor. Ancak teknik ekip ve futbolcu kadromuz bunun üstesinden gelecek güçte. İkinci yarıda da aynı başarımızı sürdürüp ligi istediğimiz noktada bitirmeyi arzuluyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap