SON DAKİKA



Haber > Spor > Pazar’dan hızlı start

Pazar’dan hızlı start

22 Haziran 2016 Çarşamba - 10:15




Mavi-Beyazlılar iç transferden Mert Ege Özeren dış transfer de ise Ali Özgür Basa’yı renklerine bağladı.





Geçtiğimiz sezon başarısız bir sezon geçirerek Spor Toto 3. Lig’e gerileyen Pazarspor yeni sezon öncesinde sessizliğini bozdu. Teknik direktör sorununu gidermeden transfere yönelen Mavi-Beyazlılar iç transferde Mert Ege Özeren ve dış transferde eski futbolcularından Ali Özgür Basa’yı renklerine bağladı. 

Her iki kulvarda da transfere giriş yapan Pazarspor geçen yılda takımda yer alan stoper oyuncusu Mert Ege Özeren ile bir yıllık daha sözleşme yeniledi. Öte yandan Mavi-Beyazlılar, alt yapısından yetişen ve son olarak Beylerbeyispor’da oynayan forvet oyuncusu Ali Özgür Basa yuvaya geri döndü.

Bu yıl çok şey bekliyoruz

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, Ali Özgür Basa’yı tanıdıklarını Mert Ege’nin ise geçtiğimiz sezon Mavi-Beyazlı formayı giydiğini ifade etti. Başkan Yangın, “Ali Özgür kendini geliştirmiş ve deneyim kazanmıştır. Şimdi yeniden yuvasına dönüş yaparken, elde ettiği birikimlerle takımımıza büyük katkılar sağlayacaktır. Mert Ege ise geçen yıl yaşadığı olumsuzluklar nedeni ile kendisinden beklediğimiz performansa ulaşamamıştı. Bu yıl kendisinden çok şeyler bekliyoruz” dedi. Başkan Yangın, kısa bir süre içerisinde takımın başına bir sportif direktör ve devamında da teknik heyet getireceklerini ifade etti

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap