SON DAKİKA



Haber > Spor > Patron böyle istiyor

Patron böyle istiyor

13 Eylül 2015 Pazar - 10:46




Gürcü teknik adam, “Kayserispor maçını kayıpsız geçerek, Galatasaray karşısına moralli çıkmak istiyoruz. Bunun için herkes üzerine düşen görevi yapsın





Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze Kayserispor karşılaşmasına büyük önem veriyor. Ligde 3 maçta 7 puan toplayarak zirve yarışına ortak olan Bordo-Mavililer, rakibi karşısında kazanarak gelecek hafta oynayacağı derbi karşılaşmasına moralli çıkmak arzusunda. Teknik Direktör Şota Arveladze futbolcularını uyararak, “90 dakikanın sonunda sahadan başımız dik ayrılmalıyız” diye konuştu. Ligde kolay maçın olmadığını vurgulayan Gürcü teknik adam, “Kayserispor karşılaşması da zor geçecek ama sahada kazanma arzusu üst düzeyde bir takım görüntüsü içerisinde olacağız. Bu şekilde mücadele ettiğimiz sürece bir sorunla karşı karşıya kalacağımıza ihtimal vermiyorum. Yeter ki biz kendimize yakışan futbolu ortaya koyalım gerisi kolay” dedi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi bir şekilde değerlendirdiklerini de vurgulayan deneyimli teknik adam, “Ligin ilk 3 haftasında alınan sonuçlar iyi yolda olduğumuzu gösteriyor. Lige verilen arada işi sıkı tuttuk ve takım içerisinde herhangi bir rehavet ortamına izin vermedik. Herkes üzerine aldığı sorumluluğun bilincinde ve camiayı mutlu etmek için çaba harcıyor. Bunun karşılığını elbette alacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap