SON DAKİKA



Haber > Spor > Papiss Cisse'de umut ışığı

Papiss Cisse'de umut ışığı

21 Temmuz 2015 Salı - 16:46




Newcastle United’ın Alexander Mitrovic’i transfer etmesi Trabzonspor’un ekmeğine yağ sürdü. Daha önce Bordo-Mavililer’den 8 milyon Euro talep eden İng





Trabzonspor forvet transferinde sona doğru yaklaşıyor. Teknik Direktör Şota Arveladze’nin ısrarla istediği Newcastle Unitedlı Papiss Cisse transferinde olumlu gelişmeler yaşanıyor. İngiliz kulübünün Anderlecht’ten 18 milyon Euro karşılığında Alexander Mitrovic’i renklerine bağlamasıyla birlikte takımdan ayrılmayı kafasına koyan deneyimli forvetin Bordo-Mavili ekibin yolunu tutacağı ifade edildi. Newcastle United’ın daha önce Trabzonspor’dan Papiss Cisse’nin bonservisi olarak talep ettiği 8 milyon Euroda indirime gitmeye hazırlandığı bilgisine ulaşıldı. Bordo-Mavililer’in en son 6 milyon Euro teklifte bulunduğu İngiliz kulübünün bu teklife evet diyeceği ifade ediliyor. Trabzonspor bu hafta içerisinde golcü transferini bitirerek deneyimli oyuncuyu Hollanda kampına dahil etmenin planlarını yapıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap