SON DAKİKA



Haber > Spor > Oyundan atılan futbolcu stadyumun ışıklarını kapattı!

Oyundan atılan futbolcu stadyumun ışıklarını kapattı!

28 Nisan 2019 Pazar - 14:37




Oyundan atılan futbolcu stadyumun ışıklarını kapattı!





İngiltere’de 1953’ten bu yana düzenlenen yarı profesyonel Hellenic Football League’in Hellenic League Division One West grubunda Cheltenham Saracens, Kidlington Development’ı konuk ederken karşılaşmaya akılalmaz bir olay damga vurdu.

Konuk ekip Kidlington Development forması giyen ve 73. dakikada oyundan atılan Julius Muraga, soyunma odasının yolunu tuttu ve maçın oynandığı DN Fire Stadium’un ışıklarını kapattı. Stat karanlığa gömülürken hakem de oyunu durdurmak zorunda kaldı.

‘Bilerek yapmadım!’

Beş dakikalık aradan sonra kaldığı yerden devam eden maçı ev sahibi Saracens, 3-1’lik skorla kazandı. Müsabakanın ardından konuyla ilgili soruya Muraga, “Bilerek yapmadım, duşların ışığını açmak istemiştim” yanıtını verdi.

Kidlington Development Başkanı Nick Duval ise “Gerçekten yanlışlıkla olmuş. Julius böyle bir şey yapacak bir oyuncu değil. Tüm sahanın ışıklarını açıp kapatan düğmenin rakip soyunma odasına koyulması çok garip” dedi ve “Konuyu ‘aydınlattığımızı’ düşünüyorum!” şeklinde bir kelime şakası yaptı.




 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap