SON DAKİKA



Haber > Spor > Osmanlıspor, Ndiaye'yi 30 katına sattı!

Osmanlıspor, Ndiaye'yi 30 katına sattı!

16 Haziran 2017 Cuma - 10:47




Osmanlıspor, iki sezon önce Norveç'in Bodo Glimt takımından 350 bin Euro'ya transfer ettiği Ndiaye'yi, 10 milyon Euro karşılığında Crystal Palace'a sa





Osmanlıspor, Senegalli oyuncusu Badou Ndiaye'nin transferi için  İngiltere Premier Lig'de mücadele eden bir takım ile gizlilik anlaşması yapıldı.

10 MİLYON EURO'YA GİTTİ

Ndiaye için anlaşmaya varıldığı öğrenilen  Crystal Palace'dan yaklaşık 10 milyon Euro bonservis bedeli alacağını ifade edilirken; Senegalli oyuncunun da sözleşme şartları konusunda görüşmelerde bulunduğu ortaya çıktı. Osmanlıspor ile İngiliz kulübü arasında anlaşma tamamlanırken; Ndiaye'den gelecek haberin ardından transfer resmiyet kazanacak.

Transfer süreci hakkında açıklamalarda bulunan Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtseven, "Ndiaye için anlaşma sağlandı ve transfer büyük bir olasılıkla gerçekleşecek. Sürece son noktayı Ndiaye koyacak" ifadelerini kullandı.

350 BİN EURO'YA GELMİŞTİ


Osmanlıspor, Ndiaye'yi 350 bin Euro bonservis bedeli karşılığında, 3 taksit ödeme planıyla  Norveç'in Bodo Glimt takımından transfer etti. Ndiaye, Osmanlıspor'da görev yaptığı iki sezonda Spor Toto Süper Lig'de 59 maça çıkarken 17 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap