SON DAKİKA



Haber > Spor > Osman Kuşçu: Hakkımızı gaspettiler

Osman Kuşçu: Hakkımızı gaspettiler

21 Mayıs 2022 Cumartesi - 11:19




Denge Spor Kulübü Antrenörü Osman Kuşçu isyan etti; “Trabzon’u ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettik. 4 sporcu ile katıldığımız Dünya Kupasında Hüseyin Can Okur finalde hakemin rezalet yönetmiş olduğu müsabakada yenildik ve ikinci olduk”





12-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul'da TÜYAP'da düzenlenen 52 Ülke'den 3100 sporcunun katıldığı Kickboks Dünya Kupası'na Trabzon'dan Denge Spor Kulübü olarak 4 sporcu katıldı. 75 kg full contact branşında Hüseyin Can Okur yarı finalde karşı karşıya geldiği Alman rakibini yenerek finalde Kazakistanlı rakibiyle karşı karşıya geldi ve hakemin yanlı yönetmiş olduğu müsabakada yenilerek ikinci oldu.

Turnuva sonrası Gazetemize önemli açıklamalar yapan Denge Spor Kulübü Antrenörü Osman Kuşçu Haklarını yenildiğini söyledi. Kuşçu, “Sporcularımla birlikte şampiyonaya iyi hazırlanmıştık. Trabzon’u ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettik. 4 sporcu ile katıldığımız Dünya Kupasında Hüseyin Can Okur finalde hakemin rezalet yönetmiş olduğu müsabakada yenildik ve ikinci olduk.  Sporcularımın göstermiş olduğu bu başarılarından ötürü hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Kuşçu amatör spora yeteri kadar destek verilmediğini belirterek, ’’Bizler çocuklarımızı sokaklardaki kötü alışkanlıklardan kurtarıp spor yapmalarını istiyoruz. Mustafa Durmuşoğlu hocamla birlikte elimizden geldiği kadarıyla onlara destek oluyoruz ancak bu sadece bizim yapabileceğimiz işle olmuyor, büyüklerimiz, iş adamlarımız bizlere destek olsunlar, Trabzon’da futbolda şampiyon olduk, amatörde de aynı başarıyı birlikte sürdürelim” diye konuştu.

ESER HACISALİHOĞLU/ÖZEL HABER

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap