SON DAKİKA



Haber > Spor > Osman Akkaya "Hedefimiz üst lig"

Osman Akkaya "Hedefimiz üst lig"

03 Ocak 2022 Pazartesi - 12:18




Sezonun ilk yarısında ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Artvin Hopaspor’da kulüp Başkan Yardımcısı Osman Akkaya, Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu.





İkinci devre öncesi çok iyi bir çalışma ortamı olduğuna dikkat çeken Akkaya, “Özellikle Osman hocamız takımın başına geldikten sonra çok önemli çıkış yakaladık. Sezonun ilk devresini play-off potasında bitirdik bundan en önemli etkenin takım içerisindeki aile ortamı olduğu söyleyebilirim” dedi

İkinci devre öncesi yoğun şekilde çalıştıklarını söyleyen Akkaya, “Takımımız şu anda Antalya’da kampta çok iyi şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bizde Başkanımızla birlikte yönetim kurulu olarak transfer çalışması için dört koldan saldırıyoruz. Osman hocamızın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başladık. Mutlaka kadromuzu en az 3 oyuncu ile takviye edeceğiz. Sol bek, Orta saha ve kanat transferi planlıyoruz”
Sözlerine şöyle devam eden Akkaya, “Sezon sonunda hedefimiz mutlaka üst lig. Ligin başında bazı dalgalanma yaşadık. Bunlar futbolun içerisinde olan durumlar. Çok çabuk toparlanarak tekrar lige tutunduk. Şu anda takımın genel performansından çok memnunuz. Eksik bölgelere gerekli transferleri yaparak gücümüze güç katmak istiyoruz. İkinci devre bu performansımızı sürdürerek hedefimiz olan 2.Lige çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: BARIŞCAN ATMACA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap