SON DAKİKA



Haber > Spor > Organik tarım hız kazandı

Organik tarım hız kazandı

04 Mayıs 2015 Pazartesi - 16:23




AK Parti Rize Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak, AK Parti iktidarında organik tarım çalışmalarının hız kazandığını söyledi.





Osman Aşkın Bak, Fındıklı ilçesinde vatandaş ve esnafla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Bak, 7 Haziran seçimlerinde, Türkiye ve Rize'nin yakaladığı gelişim sürecinin vatandaşın desteğiyle devam edeceğini belirtti.Bölgede çay tarımının önemli yeri olduğunu ve çayın AK Parti iktidarıyla geliştiğini vurgulayan Bak, "AK Parti, Türkiye'de tarıma getirdiği teşvik yöntemiyle çiftçinin yüzünü güldürmüştür. Özellikle organik tarım çalışmaları hız kazanmıştır. Bölgede organik çay tarımına yönelik çalışmalar gelişirken organik havzalar inşa edilmiştir" dedi.Fındıklı'da da organik çay fabrikası yapılmasıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini kaydeden Bak, "Organik Çay Fabrikasıyla ilgili adımlar süratle atılıyor. Vatandaşlarımızın bu konuda çok destekleri oldu. Fındıklı'da organik çay fabrikasının yapılmasıyla bölge tarımda bir adım daha ileri taşınacak" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap