SON DAKİKA



Haber > Spor > Olcay Şahan'dan flaş itiraf! 'Sosa'yı ben ikna ettim!'

Olcay Şahan'dan flaş itiraf! 'Sosa'yı ben ikna ettim!'

18 Nisan 2020 Cumartesi - 14:29




Daha önce Beşiktaş ve Trabonspor gibi dev kulüplerin formasını giyen ve şu sıralar Denizlispor'da top koşturan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Olcay Şahan, sosyal medya hesabı üzerinden katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Birçok konuya değinen Şahan, enlerini de açıkladı. İşte detaylar...





Trabzonspor'da oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Sosa hakkında konuşan Olcay, "Sosa çok büyük bir futbolcu. Trabzon'a gelmeden önce onu günlerce aradım. İkna etmeye çalıştım. Gelmesi için ben ikna ettim diyebilirim. Gerçekten müthiş bir oyuncu ve kalitesini gösteriyor" dedi.

PERFORMANSIMIZ YÜKSELİYORDU

Denizli'de çok mutluyum. İyi de performans gösteriyoruz. Karantinaya girmeden önce son 3 hafta 7 puan almıştık ve performansımız da yükselişteydi. Denizli'de taraftar desteğimiz çok iyi ve onlar bizi desteklediği zaman çok başka oynuyoruz.

HEPSİNDE GÜZEL ZAMANLAR GEÇİRDİM

Oynadığım her takımda güzel zamanlar geçirdim. İnsanlar hala bana her takımdan destek mesajları gönderiyor. Böyle bir intiba bıraktığım için de ayrıca mutluyum.

ÇİN'E GİDEREK HATA YAPTI

Talisca da oynadığım en iyi oyunculardan biriydi. Antrenmanlarda topa Rivaldo gibi vuruyordu, zaten Rivaldo'ya benzetiyordu kendisini. Çin'e gitmekte bence hata yaptı, Avrupa'da kalsa kariyeri çok başka olabilirdi.

MENEMEN YAPMAYI SEVİYORUM

Evdeyiz, yemek de yapıyoruz. Menemen yapmayı hala çok seviyorum. Eskiden soğanlı yerdim ama şimdi soğan koymuyorum, yumurta kırıyorum. Bence o da herkese göre değişir.


KOLBASTIYI ALMANYA'DA ÖĞRENDİM

Ben kolbastıyı daha Türkiye'ye gelmeden, Almanya'da televizyon karşısında denemeler yaparak öğrendim. Trabzon'da da her maç sonrası oynuyorduk.

DEFANS MI, HÜCUM MU?

En iyi defans, hücumdur.

RONALDO MU, MESSI Mİ?

Ronaldo. Çok çalışıyor ve bu çalışma stilii seviyorum. Ama Olcay mı? Ronaldo mu? diye sorsan, Olcay derdim. (Gülerek)

EN UNUTAMADIĞIN MAÇ?

Kesinlikle İnönü'de Gençlerbirliği'ne karşı oynadığımız, İnönü'nün son maçı.

EN UNUTAMADIĞIN GOL?

Fenerbahçe'ye 90+3'te attığım gol.


SOSA MI, TALISCA MI?

Sosa.

OYNADIĞIN EN İYİ YABANCI FUTBOLCU?

Sosa.

OYNADIĞIN EN İYİ YERLİ FUTBOLCU?

Oğuzhan Özyakup, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür. (TRTSPOR)

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap