SON DAKİKA



Haber > Spor > Ogenyi Onazi hayırlı olsun

Ogenyi Onazi hayırlı olsun

03 Ağustos 2016 Çarşamba - 08:40




Lazio’ya çıkarma yapan Başkan Muharrem Usta, Onazi’nin işini bitirdi. Transfer görüşmelerine başladığı borsaya bildirile Nijeryalı önce imzayı attı ar





Trabzonspor, Lazio’nun Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi transferinde mutlu sona ulaştı. Önceki gün İtalya’ya giderek Laziolu kurmaylarla sıkı bir pazarlığa tutuşan Başkan Muharrem Usta, görüşmelerden mutlu bir şekilde ayrıldı. Usta, daha önce sık sık Trabzonspor’da oynamak istediğini dile getiren Onazi’ye imzayı İtalya’da attırdı.

 İmzanın ardından Roma'dan tarifeli uçakla dün öğle saatlerinde İstanbul’a gelen 23 yaşındaki Onazi'yi, bordo-mavili taraftar coşkuyla karşıladı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Nijeryalı futbolcu büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşadı. Taraftarlar Onazi’ya atkı hediye ederken bol bol hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.

 Onazi kimdir?

 25 Aralık 1992 doğumlu olan oyuncu, 2011 yılında Nijerya kulübü My People FC'den Lazio'ya transfer oldu. Orta sahada defansif olarak görev alan isim, Nijerya Milli Takımı ile de 25 maçta görev yaptı. 2013 yılında Afrika Uluslar Kupası şampiyonu olan Nijerya Milli Takımı'nın önemli bir parçası olan oyuncu, Lazio kariyerinde de 2012-13 sezonunda İtalya Kupası zaferi yaşadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap