SON DAKİKA



Haber > Spor > O takımla görüşüyor!

O takımla görüşüyor!

10 Ocak 2017 Salı - 16:20




Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Fenerbahçe'nin renklerine katmak istediği Mehmet Ekici'nin Beşiktaş'la da görüştüğünü açıkladı. Trabzo





Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu transfer gündemi hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. Bülbüloğlu, "Mehmet Ekici sevdiğimiz bize değer katan bir oyuncu. İsteyen kulüpler var. Fenerbahçe konusunda anlaşmıştık, Aatif'in takası kabul etmemesi bu transferi öteledi. Beşiktaş ile de görüşmemiz oldu. Bizimde alacağımız oyuncularla anlaşmamız gerekiyor. Şu anda Mehmet giderse kulübe maddi menfaat sağlanmalı. İlk planda Tolgay Arslan'ı talep ettik. Tolgay dışında, Kerim Frei ve Olcay Şahan gündemimize geldi. Kerim konusunda anlaşma sağlanamadı. Beşiktaş, Tolgay'ı vermek istemiyor. Olcay'ı bütün haklarıyla istiyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Aatif Fenerbahçe olmazsa ülke dışında başka takıma gitmek istiyor. Bu hafta içerisinde bu konular netleşecektir. Carl Medjani transferinde şu anda net bir gelişme yok. Kendisi Antalya'da, ama kesin anlaştığımızı söyleyemem'' dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap