SON DAKİKA



Haber > Spor > O kalite bizde var

O kalite bizde var

01 Ekim 2016 Cumartesi - 10:10




Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz” dedi 1461 Trabzon Teknik Patronu Özkara, “Eyüpspor maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Galibiyetten başka bir şey





1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Eyüpspor mücadelesinde galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini, bunu başaracak kalitede ve güçte olduklarını söyledi. Geçen hafta Sarıyer’e karşı aldıkları mağlubiyetten dolayı üzüntülü olduklarını fakat bu maçı geride bırakarak Eyüpspor karşılaşmasına odaklandıklarını ifade eden Özkara şunları kaydetti: “Sarıyer maçında yaptığımız hataları biliyoruz ve bunlardan ders çıkardık. Eyüpspor maçına çok farklı bir kimlik ve şevkle çıkacağız. Sarıyer maçından sonra kenetlendik. Eyüpspor maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Sakatlıktan çıkan Oğulcan ve Yüksel’in de bu maçta oynayacak olmaları gücümüze güç kattı. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz, bunu da başaracak kalitemiz ve gücümüz var.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap