SON DAKİKA



Haber > Spor > Niyazi Hüseyinoğlu, Ters Köşe Olduk

Niyazi Hüseyinoğlu, Ters Köşe Olduk

29 Haziran 2020 Pazartesi - 14:34




Fatsa Belediyespor’un başarılı çalıştırıcısı Niyazi Hüseyinoğlu, TFF’nin kararını değerlendirdi





TÜRKİYE Futbol Federasyonu’nun zor bir karar aldığını söyleyen Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Hüseyinoğlu, “Böyle bir kararı beklemiyorduk. Ters köşe olduk. Bu karara çok şaşırdık. Maç haftasını saymazsak 15 gün gibi bir hazırlık süreci olacak. Artık karar alınmış ama pandemiye bağlı olarak son dakika değişikliklerde olabilir. Ama biz bu 15 günlük süreç içinde hızlandırılmış bir program ile çalışmalarımızı sürdürüp ilk maça hazır hale gelmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

HÜSEYİNOĞLU, “Play-off dışındaki takımların play-off oynama isteği devam kararında etkili oldu. Bu takımların baskısı, yüzde 80’lik dilimi olumsuz etkiledi. Sıkıntılı bir süreçten geçeceğiz. 1 Temmuz’da transfer süreci açılacak, 18 Temmuz’da maçlar başlayacak. Hadi ligler bitti. Bir de bunun play-off süreci var. Eylül’de play-off oynanacak desek yeni sezon ne zaman başlayacak? Kasım’da mı başlayacak? Birkaç takım mağdur olmasın diye çok zor bir karar aldılar diyebilirim” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap