SON DAKİKA



Haber > Spor > Nihayet iş bulundu

Nihayet iş bulundu

18 Şubat 2015 Çarşamba - 10:17








Önceki gün köşemizde yazmıştık Selçuk Okan Kartal ne yapıyor diye. Oh be dün ne yaptığını sonunda öğ- rendik. Dün sabah Ersun Yanal’ın medya mensuplarıyla buluştuğu sohbet toplantısındaydık. Toplantı sonunda Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Ersun Yanal tarafından yeniden yapılanan fitness salonunu gezerken eksik aletlerin olduğunu söyleyen Yanal, onların da kısa sürede geleceğini bizlere söylerken o an Selçuk Okan Kartal’a dönerek, “Selçuk aletler ne zaman geliyor?” dedi. Sel- çuk kardeşimiz, “Aletler İtalyan limanında aktarma oluyor” diye cevap verdi hocasına. Buradan da anlaşılacağı gibi Selçuk kardeşimiz aletlerden sorumlu yetkili konumuna getirilmiş. E buna da şükretmek gerekmez mi? En azından Selçuk Okan Kartal’ın sorumlu olduğu bir alan bulunabildi.

HER ŞEY TRABZONSPOR İÇİN

Hızlı Trabzonsporlulardan olan Serhat Bakkal ile konuştuk. Bakkal, Trabzonspor’a dışarıdan yapılan saldırıların karşısında olduklarını, TFF’nin oynamak istediği oyun karşısında camia olarak güç birliği içerisinde olacaklarını söyledi. Servet Bakkal genel kurulların güçlü ve renkli bir ismidir. Nerede Trabzonspor ile ilgili bir konu varsa bilin ki Servet Bakkal oradadır. Trabzonspor, Bakkal’ın yaşam biçimi gibi... Trabzonspor’a gelecek her türlü zarara karşı hiç bir şeyden imtina etmeyen Servet Bakkal, “Tek bir sevdamız vardır, o da Trabzonspor’dur” diyor.

KÜÇÜK HASTANE

Ersun Yanal sohbet toplantısından sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı değişimleri basın mensuplarına göstermek için onları yapılan ve yeniden dizayn edilen salonlara davet etti. Tesisleri baştan aşağıya gezen basın mensupları gördükleri manzaralar karşısında adeta şok yaşadılar. Hakikatten Ersun hocanın eli tesislere değmiş. Sanki oraya küçük bir hastane kurmuş. Fitness ve ağırlık üzerine kurulup güç çalışması yapılan salon ise harikulade. Kısacası tesislerde çalışma ortamını mü- kemmel duruma getirmiş Ersun Yanal. Gururlanmadık değil gördüğümüz manzara karşısında. Yeniden dizayn ettiği salonlar için Ersun hoca eksikler tamamlandığı zaman bunun Türkiye’de eşi benzeri olmayacağını söyledi. Öyle bir aletler getirmiş ki Yanal tesislere, kendisinden sonra gelen teknik adamlar bunları nasıl kullanacak diye de merak etmiyoruz değil.


İSTEDİĞİNİ YAPAMADI

Ersun Yanal’ın konuşmalarının içerisinde yine dikkatimizi çeken en önemli konulardan bir tanesi de Trabzonspor’a gelişi 80 gün olmasına rağmen futbolcularla iki kez ancak taktik teknik üzerine çalıştıklarını söylemesiydi. Maç trafiğinin yoğunluğundan ötürü istediği çalışmalarını yapamadıklarını, bundan sonra ise maç trafiğinin düşmesiyle birlikte bu gibi çalışmalara daha çok yo- ğunlaşacağını belirtti Ersun Yanal. Hocanın kendisi de istediği oyun tarzı ve sistemini futbolcularına zaman darlığı yü- zünden yaptıramadığını kabul ediyor. Bizim anladığımız; Ersun hocanın gelecek için her şeyi planladığı ve gelecekte istenilen iyi bir Trabzonspor’u taraftarlara izletebilecek olduğudur. Öyle anlaşılıyor ki Yanal’ın çok daha yapacak olduğu iş var.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap