SON DAKİKA



Haber > Spor > Newcastle United'ın transferde hedefi Kieran Trippier

Newcastle United'ın transferde hedefi Kieran Trippier

02 Ocak 2022 Pazar - 12:06




İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın, Atletico Madrid forması giyen İngiliz futbolcu Kieran Trippier için İspanyol kulübüne resmi teklifini ilettiği iddia edildi.





Bu sezon Premier Lig'de küme düşme hattında yer alan ve şu ana kadar yalnızca 1 galibiyet alabilen Newcastle United ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek ve kötü gidişata dur demek istiyor.

Sky Sports'ta yer alan habere göre Newcastle United, Atletico Madrid'e Kieran Trippier'i kadrosuna katmak için resmi teklifini sundu.

Kieran Trippier'in takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili açıklamalarda bulunan Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, "Trippier şimdi ayrılmak isteyip istemediğine karar vermeli onun kararına göre hareket edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

2019 yılından bu yana Atletico Madrid forması giyen İngiliz futbolcu, bu sezon 17 maçta forma giydi, gol veya asist üretemedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap