SON DAKİKA



Haber > Spor > Mustafa aşkı bitmiyor

Mustafa aşkı bitmiyor

18 Temmuz 2016 Pazartesi - 10:30




Kweuke’nin ameliyatı, Taremi’nin ise durgun olması Yeşil-Mavili ekibi yeni arayışlara geçmesini sağlarken, gündeme Beşiktaşlı Mustafa Pektemek geldi





Çaykur Rizespor’da Mustafa Pektemek aşkı alevlendi. Geçen sezon ameliyat olmasından dolayı faydalanılamayan Leonard Kweuke’nin geçtiğimiz günlerde bir kez daha bıçak altına yatması üzerine Yeşil-Mavili yönetim bu bölge için arayışlara başladı. İranlı Mehdi Taremi’nin Rize’de yapılan idmanlarda adaptasyon sorunu yaşaması ve oldukça durgun bir görüntü vermesi sonrasında Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın bu bölgeye Beşiktaşlı futbolcu Mustafa Pektemek’in katılmasını istediği öğrenildi. Rizespor’un Holosko transferinde olduğu gibi Beşiktaş’ın elden çıkarmaya çalıştığı Mustafa için, “Maaşının yarısını biz karşılayalım, bize kiralayın” teklifinde bulundu. Buna göre Beşiktaş’ta yıllık 1.2 milyon Euro’ya oynayan golcü oyuncunun ücretinin yarısı olan 600 bin Euro’yu Yeşil-Mavili takım karşılayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap