SON DAKİKA



Haber > Spor > A Milli Futbol Takımı EURO 2020'ye veda etti!

A Milli Futbol Takımı EURO 2020'ye veda etti!

20 Haziran 2021 Pazar - 20:56




A Milli Futbol Takımı'mız, EURO 2020 A Grubu'ndaki 3 .ve son maçında karşılaştığı İsviçre'ye 3-1 mağlup oldu. Kader maçını kaybeden ay-yıldızlılar, A Grubu'nu puansız olarak son sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti. Puanını 4'e çıkaran İsviçre'nin gollerini Seferovic ve Shaqiri (2) atarken, millilerin şampiyonadaki ilk ve tek golü İrfan Can Kahveci'den geldi.





A Milli Futbol Takımı'mız, EURO 2020'ye puansız veda etti... Ay-yıldızlılar, 'tamam mı, devam mı?' maçında karşılaştığı İsviçre'ye kötü bir oyunun ardından 3-1 mağlup oldu ve elendi.

İLK VE TEK GOLÜMÜZ İRFAN CAN'DAN

İsviçre'ye üç puanı getiren golleri 6'da Haris Seferovic ile 26 ve 68'de Xherdan Shaqiri kaydetti. A Milli Takım'ın turnuvadaki ilk ve tek golü ise 62. dakikada İrfan Can KAhveci'den geldi.

Şenol Güneş'in öğrencileri bu sonuçla A Grubu'nu 0 puanla son sırada tamamlarken, İsviçre ise 4 puan ve averajla 3. sırada yer aldı.

Beğendim
2
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap