SON DAKİKA



Haber > Spor > Motivasyon kaybı

Motivasyon kaybı

14 Mayıs 2017 Pazar - 09:11








Son haftalardaki düşüş maalesef Adana maçında da devam etti. Lige havlu atan bir rakip karşısında Avrupa gibi hayali olan Trabzonspor bu kadar isteksiz, bu kadar motivasyonu kaybolmuş görünmemeli. Geçtiğimiz hafta Kayserispor karşısındaki görüntüsünden bir farkı yoktu Bordo-Mavili ekibin.

Halbuki ikinci yarıda taraftar desteğiyle elde ettiği çıkış, hava, motivasyon ile Avrupa hedefinin kıyısına kadar gelen Trabzonspor’un bu kadar kötü görüntü vermesi gelecek için de endişe yaratıyor. Hem de karşısında Adana gibi topun arkasında kalmaktan başka bir varyasyonu olmayan, lige veda etmiş bir rakip varken ve Avrupa hedefiniz için de çalkantılar içinde olan bir Galatasaray önünüzde dururken.

İkinci yarının başında elde edilen grafikte camiada umutları yeşerten Trabzonspor için son haftalarda yaşanan kayıpları telafi etmek için de iyi bir fırsattı. Ancak Bordo-Mavili oyuncuların bu kadar motivasyon kaybıyla sahada yer almaları, yavaş oyunu ve becerisi yüksek oyuncuların sahne almayışı oyunun kötüye gitmesine sebep oldu.

Ersun hocanın saha içerisinde oyuncular arasında yaptığı taktiksel değişikliklerin yanı sıra yapılan oyuncu değişiklikleri de maçın kaderine etki etmedi.

Trabzonspor’un bu kadar erken tatil havasına girmesi ikinci yarıdaki performansından dolayı dünkü görüntüsü üzüntü verici. Yeni stat ile yeni bir heyecan yakalamışken, yeniden 25-30 bin taraftara oynamanın avantajını yakalamışken bir anda Bordo-Mavili oyuncuların bu kadar performans düşüklüğü yaşaması transfer döneminde pek hayra alamet değil.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap