SON DAKİKA



Haber > Spor > Mostafa Mohamed ülkesinde hapis yatabilir

Mostafa Mohamed ülkesinde hapis yatabilir

27 Ocak 2022 Perşembe - 13:19




Kendi yerine arkadaşını sınava soktuğu haberleriyle ülkesi Mısr'da başı dertte olan Galatasaray'ın golcüsünün hapis cezası alması gündemde.





Ülkesi Mısır'da bir enstitüde eğitimine devam den Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in kendi yerine bir arkadaşını sınava soktuğuna dair haberler dün basında yer almıştı. 

Mostafa Mohamed'in yerine sınava giren arkadaşı görevliler tarafından fark edilince gözaltına alınmış ve hakkında rapor hazırlanmıştı.

Bugün Mısır basınında yer alan haberlere göre Mısırlı forvetin arkadaşı , sınava onun yerine girmeye çalıştığını kabul ettiğini ve amacının Milli Takım forvetinin akademik kariyerine yardım etmek olduğunu itiraf etti. Galatasaraylı futbolcunun arkadaşını kendi yerine sınava soktuğu kanıtlanabilirse genç forvetin 3 ila 15 yıl arasında hapis yatması ihtimali bulunuyor.

DİREKT TÜRKİYE'YE GEÇEBİLİR

Mısır Milli Takımı'yla Afrika Uluslar Kupası için Kamerun'da bulunan oyuncunun turnuva bittiğinde ülkesine uğramadan Türkiye'ye dönmeyi planladığı ve böylece gözaltına alınmaktan kurtulmayı planladığı düşünülüyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap