SON DAKİKA



Haber > Spor > Milli maçta terbiyesizlik! Paraguaylı futbolcu Messi'ye tükürdü!

Milli maçta terbiyesizlik! Paraguaylı futbolcu Messi'ye tükürdü!

13 Ekim 2023 Cuma - 16:45




Arjantin ile Paraguay arasında oynanan maçta Paraguay milli takımının formasını giyen Sanabria'nın ile Messi arasında 'tükürük' gerginliği yaşandı.





Arjantin Milli Takımı, 2026 Dünya Kupası elemelerinin üçüncü maç gününün üçüncü maçında Paraguay’ı evinde 1-0 mağlup etti. Maçın ikinci yarısında sahaya giren Leo Messi, eski Barcelona takım arkadaşı ve şimdiki Torino oyuncusu Antonio Sanabria’nın kendisine tükürdüğünü maçtan sonra duydu.

Maçın 85. dakikasında Messi ile Sanabria arasında çıkan tartışma, Paraguaylı oyuncunun Arjantinli yıldızın sırtına tükürmesiyle sona erdi. Bu tükürük Messi’nin bedenine yakın bir mesafeden geçti ve hakem Raphael Claus bunu fark etmedi.

Paraguaylı futbolcu Gustavo Gomez, olayın daha fazla büyümemesi için Messi’ye “sakin olmasını” dedi.

"BUNU BÜYÜTMEK İSTEMİYORUM"

Messi, maçtan sonra Sanabria ile yaşadıkları hakkında şöyle konuştu: “Gerçek şu ki ben görmedim. Soyunma odasında bana içlerinden birinin bana tükürdüğünü söylediler. Gerçek şu ki bu adamın kim olduğunu bile bilmiyorum. Onu görmedim. Sadece bana söylediler. Bunu büyütmek istemiyorum çünkü her yerde konuşulacak ve daha da kötü olacak. Bilinecek, bu yüzden orada bırakmak daha iyi.”


"ONA TÜKÜRMÜŞÜM GİBİ GÖRÜNÜYOR"

Antonio Sanabria ise, Messi’ye tükürdüğünü reddetti ve bunun önemsiz olduğunu söyledi:

“Görüntüye baktım. Ona tükürmüşüm gibi görünüyor ama hayır, bununla hiçbir alakası yok. Çok uzaktaydı. Messi ile hiçbir şey olmadı. Ona tükürmüşüm gibi görünüyor ama alakası yok, çok uzaktaydı. Bunu tamamen reddediyorum.” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap