SON DAKİKA



Haber > Spor > Mesaj alınmıştır!

Mesaj alınmıştır!

02 Eylül 2015 Çarşamba - 10:33




Erkan Zengin, Akhisar Belediyespor maçının bitimiyle birlikte taraftarların kendilerini soyunma odasına alkışlarla uğurlamasıyla ilgili “Biz gereken m





Trabzonspor’da 2-2’lik Akhisar Belediyespor beraberliği keyifleri kaçırırken, taraftarların futbolculara maç sonu verdiği destek dikkat çekmişti. Puan kaybedilmesine rağmen, tribünler futbolcuları alkışlayarak soyunma odasına göndermişti. Karadeniz ekibinde bu tablo karşısında duygulanan futbolculardan Erkan Zengin, “Bu alkış şunu anlatıyor; ‘Siz böyle oynayın puan kaybetseniz de sorun değil’. Mesajı aldık ve gerekeni yapmaya devam edeceğiz” dedi. Erkan, takım olarak taraftarlarla bütünleştiklerinde daha başarılı olacaklarını söyleyerek, “Akhisar karşısında her şeyi yaptık. Penaltı kaçırdık, direkten topumuz döndü. Burada gördük ki, olmayınca olmuyor. Beraberliğe sevinemedik ama bir puan hiç yoktan iyidir. Artık önümüzdeki maçlara odaklanacağız. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap