SON DAKİKA



Haber > Spor > Melina Demirbay kimdir, yaşı kaç? Kerem Demirbay'ın karısı ne iş yapıyor?

Melina Demirbay kimdir, yaşı kaç? Kerem Demirbay'ın karısı ne iş yapıyor?

03 Ağustos 2023 Perşembe - 13:25




Galatasaray'a çok konuşulan bir transfer daha gerçekleşti. Sarı kırmızılılar, Kerem Demirbay'ı resmen duyurdu ve Kerem Demirbay dün akşam eşi Meline Demirbay ile maç izlemem gitti ve ilk paylaşımı yaptı.





Galatasaray'ın orta saha transferi olarak açıklanan Kerem Demirbay dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Gurbetçi futbolcunun hayatı merak konusu oldu. Özellikle dün ilk kez kendini gösteren eşi Melina Demirbay merak edildi. Güzelliği ile dikkat çeken Meline Demirbay kimdir?

Yıldız Galatasaray'ın dün sahasında oynadığı Zalgiris karşılaşmasını da eşiyle birlikte tribünden takip etti.Meline Demirbay sosyal medya hesabından da ilk paylaşımını yaptı. Meline Demirbay, Zalgiris maçı öncesi Rams Park'tan bir fotoğrafını paylaştı.

Daha sonra ise Galatasaray'ın, Kerem Demirbay için hazırladığı videoyu da paylaştı.

Melina Demirbay kimdir?

Beklentileri yükselten bir transfere daha imza atan Galatasaray'da Kerem Demirbay'ın eşi Melina Demirbay da gündeme oturdu. Kendisine dair pek çok sorgulama yapılıyor. Sosyal medyada hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Sadece 3 çocuk sahibi olduğu yazıyor. Eşi gibi o da çok fazla bilgi vermemeyi tercih ediyor. Alman basınında da detaylı bir bilgi bulunmuyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap