SON DAKİKA



Haber > Spor > Mehmet Ali Yılmaz: ''Madem delikanlıydın o zaman neden bunları söylemedin?''

Mehmet Ali Yılmaz: ''Madem delikanlıydın o zaman neden bunları söylemedin?''

Karadeniz Özel

13 Temmuz 2020 Pazartesi - 17:07




MHK Eski Başkanı Yusuf Namoğlu 10 Şubat 2019 tarihinde oynanan G.Saray-Trabzonspor maçında hata yaptıklarını kabul etti, adeta günah çıkardı. Bu duruma en büyük tepkiyi Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz verdi: ''Madem delikanlıydın o zaman neden bunları söylemedin?''





Türk futbolundaki çirkinlikler maalesef her gün yeni bir boyut kazanıyor. Önceki gün A Spor’a konuk olan MHK eski Başkanı Yusuf Namoğlu önemli bir itirafta bulundu. Namoğlu, 10 Şubat 2019 tarihinde oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında hakem Ümit Öztürk’ün uyarılara rağmen, bordo-mavili takım lehine olan penaltıyı vermediğini söyledi.

Yusuf Namoğlu’nun bu itirafına ve adeta günah çıkarmasına, Trabzonspor Onursal Başkanı ve Devlet Eski Bakanı Mehmet Ali Yılmaz sert sözlerle karşılık verdi. Yılmaz, “Yusuf Namoğlu, Galatasaray-Trabzonspor maçında Ümit Öztürk'ün bile bile yanlış karar verdiğini canlı yayında itiraf ediyor. İnsanın anlatırken yüzü kızarır, delikanlı insan o zaman çıkıp açıklardı” dedi.

Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın bu sert çıkışına bordo-mavili taraftarlardan onbinlerce destek mesajı geldi. Taraftarlar, “İyi ki Onursal Başkanımız var. Ne zaman mevcut yönetimler sessiz kalsa o çıkıp gerekeni yapıyor. Mehmet Ali Yılmaz gibi bir başkanı maalesef yıllar geçmesine karşın bir daha bulamadık. Şu anda kulübün başında olsa Trabzonspor şampiyonluğunu ilan etmişti” dediler.

2 YIL SONRA GELEN İTİRAF

MHK eski başkanı Yusuf Namoğlu: "Galatasaray - Trabzonspor maçında VAR'da Bülent, Ümit Öztürk'ü çağırdı, 'Ayağına basıyor' dedi. Ümit Öztürk, bunu görmesine rağmen gidip yanlış kararda ısrar etti."

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap