SON DAKİKA



Haber > Spor > Mbia parmak ısırttı

Mbia parmak ısırttı

23 Ağustos 2015 Pazar - 08:20




Trabzonspor'un flaş transferleri Stephane Mbia ve Luis Cavanda, dün akşam takımın en iyileri arasında yer aldı. Kamerunlu, orta sahada Beşiktaş'a göz





Tabzonspor'da Mbia performansı ile kendisine hayran bırakıyor... Bordo-Mavililer, Stephane Mbia’nın transferi için çok uğraştı. Dönemin teknik direktörü Ersun Yanal’ın ısrarla istediği yıldız futbolcu için yönetim tüm fedakarlıkları yaptı, Mbia, Trabzonspor’a kazandırıldı. Fırtına’nın bir diğer dikkat çeken transferi ise Lazio’dan alınan sağ bek Luis Pedro Cavanda oldu.

İki oyuncu da dün akşam Beşiktaş karşısında ilk 11’de sahaya çıktı. Stephane Mbia, Bordo-Mavililer’in saha içindeki komutanı gibiydi. Kamerunlu oyuncu arkadaşlarını yönetti, durmaları gereken yeri, hangi anda temponun düşürülmesi gerektiğini anlattı.

Defansif anlamda, Beşiktaşlı oyunculardan kaptığı toplarla ve yaptığı yerinde müdahalelerle kusursuz oynadı. Takımı hücuma çıktığında da önemli katkılar yaptı. Yusuf’un golünde N’Doye’ye pası atan isim de Mbia’ydı. Tecrübeli futbolcu, müthiş performansıyla galibiyetin mimarlarından oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap